Kézenállás

Csak egyensúly és egy kis erő szükséges hozzá. Jezd el úgy, mintha előrefliket csinálnál, csak ne fuss neki, hajlásból, kisebb lendülettel. Tartsd így magad ameddig bírod, aztán lassan engedd le magad. Ha kezdők vagytok akkor először füvön gyakoroljátok. Sok szerencsét!

geri842007. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BaRbI

Hát igen az elégé fáj amikor el dőlsz....Nekem eddig mindig fájt.

krameri

A lényeg, hogy ne add fel!
Én is kb most egy éve csinálom, és már szinte profi módon megy. Meg én nagyon puha szőnyegen tanultam meg, ahol sokkal nehezebb megtartani, és ha kimegyek keményre, akkor már simán megy.
Amit Keoni mondott, azzal vigyázz, hogy sokan ha elkezdenek járni, utána már megállni nem nagyon tudnak, szval döntsd el, meiket akarod.
És mikor lerakod a kezed, lehetőleg merőleges legyen a talajjal, ez nehéz, mert ahogy onnan látod, nagyon előre tennéd a kezed.

Arra tudtok valamit, hogy ne dőljek vissza? mert a túlesést már lebirkóztam, de ezt sehogysem tudom:S

BaRbI

Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Keoni

Eleinte falnál előnyösebb, aztán szép lassan megtanulsz a faltól ellépdelni párat, meg vissza. Kézen járni könnyebb mint egyhelyben megállni, viszont ha már megy a járkálás, utánna már nem lesz olyan nehéz megtanulni egy helyben állni.
A legtöbb embernek azért nem megy mert
-fél hogy túl dől, erre jó, ha megtanulod az előre flikket
-nagyon kinyomja a fenekét, vagy a háta görbe..a lényeg, hogy hasból is ki kell tartani, nomeg olyannak kell lenned mint egy deszka, mereven:)

Eleinte könnyebb, ha a lábaidat nem nyújtod ki teljesen, illetve nem zárod teljesen össze.

Az nem rossz, ha kezdeti próbálkozásokkor van körülötted szivacs, viszont amire támaszkodsz a kezeddel az nem előnyös, ha túl puha, könnyen kifordulhat ekkor a csuklód. Tehát
-kemény alap a kezednek
-eleinte falnál
-pár lépés
-lábak
-a legvégén meg megállsz mint a cövek:))

végül lehet próbálgatni azt is, hogy egy helyben megmaradsz, és az egyik kezedet egyre hosszabb időkre el emeled a földtől...

bermuda3

mindenhol :)

BaRbI

Szeretnék kérdezni még valamit(ha nem baj).Hol csináljam a kézenállást?Valami puhán,falnál,füvön...?

BaRbI

Köszönöm:-)!

bermuda3

mostmár van :)

BaRbI

Ezt is próbáltam már,de ez se ment.Falnál pedig félek csinálni...van valami videó róla?

bermuda3

próbáld úgy h az ujjbegyeidre is helyezel a testsúlyodból meg a tenyered elejére (a csuklód felé eső vége) és a kettő közti részen ne legyen annyi teher. így tudsz egyensúlyozni az ujjaiddal...