Kézenállás

Csak egyensúly és egy kis erő szükséges hozzá. Jezd el úgy, mintha előrefliket csinálnál, csak ne fuss neki, hajlásból, kisebb lendülettel. Tartsd így magad ameddig bírod, aztán lassan engedd le magad. Ha kezdők vagytok akkor először füvön gyakoroljátok. Sok szerencsét!

geri842007. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

bermuda3

plusz az h nem napi 5 percet gyakorlod... annál azért kicsit többet kell :)

leito06

nem nehéz..nekem már megy..1 hét után már 16 másodpercig is ment...sza csak ügyesség kell hozzá;)

Zsombor01

Csak egy tanács.
Előbb kézen álljatok ne kézen járjatok ,mert nehezebb megállni úgy ha a kézen járást csinálod előbb.
(mondjuk nekem így is "jól" megy ,de nehezebb)

krameri

Én úgy csináltam, hogy mikor dőltem túl, léptem egy bazi nagyot előre, és akkor a súlypontom annyira hátra esett, hogy vissza, talpra estem, szóval így nem fáj.
Különben meg bele kell vájni az ujjaid a földbe, mikor dőlnél, de ez csak ha már nagyon megy. (így tudsz megmaradni kézen)

Keoni

ha fallnál állsz kézen nem tudsz átdőlni.:) egyébként a kézenátfordulást is egész jó megtanulni, ha az megy, akkor már nem olyan gáz az átdőlés:)

Asztrik

hát igazábol nem tudok kezenállni hol gyakrolhatnám ugy hogy ha átesek vagy valami akkor ne fájjon annyira? hol vagy min?:) köszike.

Asztrik

köszi szépen :)

parkourdavid

egyáltalán nem rossz ötlet hogy kezensz állsz meg fejen mer nagyon sokat segít az egyensúly megtartásában...elsősorban olyan trükköket gyakorolj amit szinte bármien derék magas (korláton vagy n,pad,stb) dolgon meg tudsz csinálni:)
pl. monkey és a hozzá hasonlók:) sok sikert

Asztrik

Hali,én még kezdő vok de már kb 1 hete edzek erre (hát nem egészen erőteljesen:D). a kérdésem a következő szerintetek mi ,legyen az első trükk amivel probálkozzak? mert már fejenálni tok kb 20 mp ig (rekord..:D) és már a kézenálást gyakorlom sztetek rossz ötlet??kösz:)

BaRbI

Sziasztok! Most neki is állok kézen áll, nagyon szépen köszönöm a tanácsokat. Ön bizalmat kaptam tőletek.