Kézenállás

Csak egyensúly és egy kis erő szükséges hozzá. Jezd el úgy, mintha előrefliket csinálnál, csak ne fuss neki, hajlásból, kisebb lendülettel. Tartsd így magad ameddig bírod, aztán lassan engedd le magad. Ha kezdők vagytok akkor először füvön gyakoroljátok. Sok szerencsét!

geri842007. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Zeusz

Mert nincs hozzá szokva a kezed h az egész tested nehezedjen rá sokat gyakrold és probáld akkár a fal mellett fejenállásbol kinyomni magad kézen állásba ez gyúr rá rendesen :P

Warrior

En is gyakorlom, csak en nem tudok egyhelyben maradni, hogy egy kicsit megtartsam magam kell menjek valamerre!

Zeusz

ez ismerös XD amm sokkal könyebb ha behajtod a lábbad lehet h csunyább de jobb lesz töle a balansz én is csak igy tom

Stance

Én kb 2 hete kezdtem tanulni kézenállni. Első két napon megcsináltam kb 200x, abból kb 190 esés... Majd minden nap amikor pl kimentem kávézni, hazaértem, kimentem teraszra stb megcsináltam 1-2t, szal naponta csinálok egy 10-20at. Most 10-15 mpig megy, remélem később megtalálom az egyensúlyt.

bundas

jóó nektem..én abszolut nemtok kézenállni..max 4-5mp XXD- AZ IS CSAK RITKA...eddig nem is érdekelt de most sztem illene megtanulnom!!

gegehun

nekem 45 mp
és 11 éves vagyok

attila97

nekem 20 másodpecig megy:D

GoSu

Én kb 1-2 óráig gyakorlom naponta:)))

Mark92

http://akrobatika.trukkok.hu/kezenallas.php
Sztem az akrobatikánál kicsit jobban van leírva

xy

ez 1 tanács csak ha gördeszka van a közelbe vagy vmi hasoló ami mozog probáljatok azon ha megy ak jók vagytok utána mehet a kézenjárás és ez a deszkásoknak is jó mert ez 1 trükk