3 parkour játék

Valamelyik ismert, és átparkourosított, van amit alapból parkourra találtak ki...

1. A jól ismert fogócska, azzal a különbséggel, hogy mondjuk egy romházba csináljátok, és a lényeg hogy semmit se szabad kikerülni... Át kell ugrani, mászni vagy vaultozni. Ha elkapnak te vagy a fogó... Min. kettő ember kell hozzá, de több emberrel izgalmasabb!

2. Aki látta a Yamakasi 2-őt, az ismerheti. Kell hozzá egy labda, és két csapat (min. 2-2 fő, de annál jobb minél többen). Kijelöltök egy tőletek messzebb álló pontot, és oda kell eljuttatni a labdát. A cél az, hogy ti juttassátok el a labdát a megadott helyre. Erőszakkal nem lehet levenni a labdát Pár nehezítés: Nem lehet kézből kézbe adni, csak dobni, vagy rúgni. a labdával max. 5 lépést lehet tenni(a vault, a leugrás, a cat leap+felmászás, nem számít bele) a labdát nem lehet zsebre rakni, vagy elrakni, csakis kézzel vagy lábbal fogni.

3. És az utolsó, játék, lényegében maga a pk. Fogjatok két térképet arról a helyről ahol játszatok, és jelöljétek ki, a rajtot és a célt. És mehet a menet. Az nyer aki először ér oda. Csapatosan is lehet játszani. Ilyenkor két csapat van. Kiválasztjátok a rajtolókat, és a stafétásokat. (első stafétás, második stafétás, stb.) Kijelölitek azokat a pontokat is, ahol a rajtoló átadhatja a stafétát, ez lehet mondjuk egy kis babzsák, amit zsebre lehet rakni. Az nyer, aki először juttatja arra a pontra a stafétát.

Sok sikert, és élményt kívánok a játékhoz!

Fipe2007. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

zoli111

haljátok nincs pesten vmi pk csapat mer szivesen belépnék

superbrutal

mi a suliban fogózunk ami a videón van de mi hama rab keztünk mint hogy meg ismertem volna tényleg van ilyen de jó játék

adamttoth

én is nyomattam a haverokkal.egyszer egy rohadt nagy falon futottam végig és azt hittem hogy a végénél ott lesz egy kisebb fal ahonnan lelehet ugrani.na én ezt naon benéztem és olyat estem hogy még most is fáj a hátam.

beka072

jaja uncsimékkal a fogócskát szeretjük egyszer felmásztünk egy 2 emeletes csládi ház tetejére és onnan kusztunk le egy fáról pont ott volt mellette de előbb át kellet ugrani!!

yamakasi2

én a haverommal a fogócskát szeressük. 8 órán keresztül nyomtuk.

parkourkezdo2

Parkour úgy írják nincs c betű:D, bocs de ez szúrta szemem

parcour11

Ezazzzzzzz. Ma találtam pár emberkét akik parcouroznak. király!!!!!

parcour11

Az a baj hogy én nem tudok ilyet játszani. az egész megyéből tán csak én nyomom mert még nem hallotam senkit ezt a sportot üzni. elég szomoru:(

parkour9

ja :Dfőleg mikor szaltózik amikor a fogó nekiütközik a falnak

Sajtos

nagyon jó a videó :D meg a 3 játék is