3 parkour játék

Valamelyik ismert, és átparkourosított, van amit alapból parkourra találtak ki...

1. A jól ismert fogócska, azzal a különbséggel, hogy mondjuk egy romházba csináljátok, és a lényeg hogy semmit se szabad kikerülni... Át kell ugrani, mászni vagy vaultozni. Ha elkapnak te vagy a fogó... Min. kettő ember kell hozzá, de több emberrel izgalmasabb!

2. Aki látta a Yamakasi 2-őt, az ismerheti. Kell hozzá egy labda, és két csapat (min. 2-2 fő, de annál jobb minél többen). Kijelöltök egy tőletek messzebb álló pontot, és oda kell eljuttatni a labdát. A cél az, hogy ti juttassátok el a labdát a megadott helyre. Erőszakkal nem lehet levenni a labdát Pár nehezítés: Nem lehet kézből kézbe adni, csak dobni, vagy rúgni. a labdával max. 5 lépést lehet tenni(a vault, a leugrás, a cat leap+felmászás, nem számít bele) a labdát nem lehet zsebre rakni, vagy elrakni, csakis kézzel vagy lábbal fogni.

3. És az utolsó, játék, lényegében maga a pk. Fogjatok két térképet arról a helyről ahol játszatok, és jelöljétek ki, a rajtot és a célt. És mehet a menet. Az nyer aki először ér oda. Csapatosan is lehet játszani. Ilyenkor két csapat van. Kiválasztjátok a rajtolókat, és a stafétásokat. (első stafétás, második stafétás, stb.) Kijelölitek azokat a pontokat is, ahol a rajtoló átadhatja a stafétát, ez lehet mondjuk egy kis babzsák, amit zsebre lehet rakni. Az nyer, aki először juttatja arra a pontra a stafétát.

Sok sikert, és élményt kívánok a játékhoz!

Fipe2007. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

ruezkoany99

Ezek nagyon jók!!! :)

sztyu18

mi hatan vagyunk és úgy játsszuk hogy ha 3-kerget 3-menekül és kiesésre probáljátok ki nagyon jo szerintem. Rövid te több izgalmas menet belefér és piheni is van idötök persze ha nem vagy sokkal jobb a töbieknél :D :D ha teccik akkor sok sikert !!

ricsy2010

a 3. a legjobb :D

elod

Szasztok

XDXD

Mata

Kipróbálom!

gex.9.9

ezek tök kitályok(=)

Koppy

az a LA parkour oldalról van nem?!

DicoPkBoy

Hát kapom itt az ötleteket bőven:D
Kössz nektek:)
Vagy szólok 1 haveromnak akivel gyakorlok:)
Am meg nem szeretek irni meg örülök ha a telefon nem esik ki a zsebembölXD
Na mind1
Szasztok:D

bundas

pff....lehet XD :D

Dani24

Egyetértek kawicsával. Ha kigondolja akkor olyan trükköt fog gondolni amit meg tud csinálni.
És ha tud monkey-zni akkor csak monkey-zni fog csak más helyeken...