3 parkour játék

Valamelyik ismert, és átparkourosított, van amit alapból parkourra találtak ki...

1. A jól ismert fogócska, azzal a különbséggel, hogy mondjuk egy romházba csináljátok, és a lényeg hogy semmit se szabad kikerülni... Át kell ugrani, mászni vagy vaultozni. Ha elkapnak te vagy a fogó... Min. kettő ember kell hozzá, de több emberrel izgalmasabb!

2. Aki látta a Yamakasi 2-őt, az ismerheti. Kell hozzá egy labda, és két csapat (min. 2-2 fő, de annál jobb minél többen). Kijelöltök egy tőletek messzebb álló pontot, és oda kell eljuttatni a labdát. A cél az, hogy ti juttassátok el a labdát a megadott helyre. Erőszakkal nem lehet levenni a labdát Pár nehezítés: Nem lehet kézből kézbe adni, csak dobni, vagy rúgni. a labdával max. 5 lépést lehet tenni(a vault, a leugrás, a cat leap+felmászás, nem számít bele) a labdát nem lehet zsebre rakni, vagy elrakni, csakis kézzel vagy lábbal fogni.

3. És az utolsó, játék, lényegében maga a pk. Fogjatok két térképet arról a helyről ahol játszatok, és jelöljétek ki, a rajtot és a célt. És mehet a menet. Az nyer aki először ér oda. Csapatosan is lehet játszani. Ilyenkor két csapat van. Kiválasztjátok a rajtolókat, és a stafétásokat. (első stafétás, második stafétás, stb.) Kijelölitek azokat a pontokat is, ahol a rajtoló átadhatja a stafétát, ez lehet mondjuk egy kis babzsák, amit zsebre lehet rakni. Az nyer, aki először juttatja arra a pontra a stafétát.

Sok sikert, és élményt kívánok a játékhoz!

Fipe2007. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Nyaxi

valaki aki parkour-ös? elmagyarázni ?
feddy_13@hotmail.com
az msn címem

vampireknigh

bermuda, myvipen össz vissz 3 Pk klub van és a 3-ba összesen 10 tag szal... Am engem is érdekelne vmi hasonló, vagy ha nem is klub, legalább 1-2 emberke akik a 4. vagy 23. kerület környékén szoktak mászkálni. Ha van ilyen vegyen fel msn-re, köszi.
hivessy.laci@freemail.hu

Szraplaw

de igaz az a gyerek aki nekem jött az nagyobb darab volt mint én vagyis persze,hogy kitudott lökni az úttestre.

Szraplaw

Mi a haverokkal szintén 2-2 fő volt a csapatban.Az egyik gyerek nemkem jött és hajszálon múlott hogy nem ütt el egy kamion.vagyis evvel a játékkal vigyázni kell csak akor ha úton vagy járdán csináljátok.

Qat

http://www.youtube.com/watch?v=YW8uGx_38Jg
Itt van a Parkour Ball Yamakasi módra

vanr9

minket a haverommal meg majdnem elütöttek, mikor futottunk át az úton-:P

Feca

mondhatom okos vagy -.- hogy a szövegből idézzek: "egy romházba csináljátok" vagyis olyan helyen ahol nem baj ha kárt okoztok...

4NT1

én ezt tesómmal anyukám házába játszottam fogócskát és levertem a kedvenc vázáját:(

F.Bali

Jó játszani nyáron. Nekem bejön. sokat szoktunk játszani, mindenkinek tetszik.

bermuda3

nagyon sok van, de próbálkozz inkább myvipen pk-s klubba