3 parkour játék

Valamelyik ismert, és átparkourosított, van amit alapból parkourra találtak ki...

1. A jól ismert fogócska, azzal a különbséggel, hogy mondjuk egy romházba csináljátok, és a lényeg hogy semmit se szabad kikerülni... Át kell ugrani, mászni vagy vaultozni. Ha elkapnak te vagy a fogó... Min. kettő ember kell hozzá, de több emberrel izgalmasabb!

2. Aki látta a Yamakasi 2-őt, az ismerheti. Kell hozzá egy labda, és két csapat (min. 2-2 fő, de annál jobb minél többen). Kijelöltök egy tőletek messzebb álló pontot, és oda kell eljuttatni a labdát. A cél az, hogy ti juttassátok el a labdát a megadott helyre. Erőszakkal nem lehet levenni a labdát Pár nehezítés: Nem lehet kézből kézbe adni, csak dobni, vagy rúgni. a labdával max. 5 lépést lehet tenni(a vault, a leugrás, a cat leap+felmászás, nem számít bele) a labdát nem lehet zsebre rakni, vagy elrakni, csakis kézzel vagy lábbal fogni.

3. És az utolsó, játék, lényegében maga a pk. Fogjatok két térképet arról a helyről ahol játszatok, és jelöljétek ki, a rajtot és a célt. És mehet a menet. Az nyer aki először ér oda. Csapatosan is lehet játszani. Ilyenkor két csapat van. Kiválasztjátok a rajtolókat, és a stafétásokat. (első stafétás, második stafétás, stb.) Kijelölitek azokat a pontokat is, ahol a rajtoló átadhatja a stafétát, ez lehet mondjuk egy kis babzsák, amit zsebre lehet rakni. Az nyer, aki először juttatja arra a pontra a stafétát.

Sok sikert, és élményt kívánok a játékhoz!

Fipe2007. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

parkour9

kösz

bermuda3

az egyik a deego - lábakat le, a 3 játékosat meg nem tudom...

parkour9

Ha beírod hogy parkour.trükkök.hu ott egyből van egy videó(itt :D csak nem tudtam hogy írjam)annak a zenéjének mi a címe és a 3 parkour jatek ban a videón annak a zenének is mi a címe előre kösz.

parkour9

ha a monkyra értettednem mert ugyértem hogy a kezem magasabban van mint a lábam ha meg nem arra értetted akk semmit sem mondtam

zoleeka9

ez jóóóó!!!

parkour9

kösz a tanácsot edgyenlőre a monkey-t akarom tökéletesíteni mert még csak szintkülömbséggel megy

bermuda3

idővel észreveszel majd egyre több dolgot. nézz sok videót jutubon hogy elless dolgokat. például egy fával és egy kővel órákig el lehet lenni ha tudod mit lehet velük csinálni...

parkour9

majd körül nézek de eddig nem találtam túl sokat csak egy-egy trükköt lehetett gyajorolni de azt sem fojamatosan

bermuda3

de van jó pk-s hely csak még nem vetted észre...

parkour9

Kezdő vagyok de Enyingen nincs jóPK-s hely ha valaki tud(enyingen kívül is)akkor léccives szóljon.Kösz.