Wall flip

Nah, EZ jól néz ki:)
fuss merőlegesen a falnak, és a falon fölfelé folytasd a futást kb. 2 lépéssel. Az utolsó lépésnél rugd el magad, és dobj egy hátraszaltót. Dölj előre landolásnál.

A cikk születésének ideje: 2006. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Kazuma

(A pk-t kezdtem 11 évesen nem a trükköt XDD)

Kazuma

Igen, és meg is fogod tudni csinálni, ha másnak megy neked is fog. Én 11 évesen kezdtem az egészet, és 4 év múlva ment is. :D:D Bár azért csak 4 év múlva mert azelőtt meg féltem. Mondjuk akkor is mikor először próbáltam. De szőnyegre érkezni nem is vészes. Gyakorolni gyakorolni gyakorolni, és nem nyakat törni :P

yamakasi22

a leglátványosabb trükk pedig

kawicsa

ja :D

Silzo

kawicsa te ismered a Vámos Gábort ? :P

Stance

kawicsa >
én is így vagyok a tv-vel, hónaponta körülbelül 10 perc tv-t nézek vagy annyit se :D

Kazuma

Nálunk is esik de én ilyenkor sétálok :D Erdőbe szoktam menni, csak úgy :D De van, hogy a városba is elnézek, mivel kihalt, így olyan mintha csak én lennék a világon :D Max 1-1 kocsi "levizel" ahogy én mondanám. (értsd: pocsolyába hajt, és rám csapja a vizet. nemhogy lassítana ááá. eszébe sem jut )
Mondjuk most nem igazán játszom mert meguntam azt a 10 játékot ami fent van a gépen XD elég régi (5 éves) szal az újabbak nem futnak rajta. De sztem ezt már a társalgóba kéne írni... :)

kawicsa

itt baján is azóta esik
csak 3 órája tisztult ki :D
én szoktam sokat játszani amikor unatkozok(értsd.:
nem lehet pkzni,megtanultam,nincs kedvem olvasni)
tv-t viszont 3 hónapja nem nézek :D
ha vealami filmet akarok akk googlen rákeresek és megnézem angolul/eredeti nyelven felirattal :)

Stance

de amikor alkalmas az idő pkzásra, ráérek és éppen nincsen semmi fájdalmam (mert elég sokat edzem ennek hatására mindig sikerül magam "tönkretennem") sajnos akkor sincs mindig társam akivel mehetnék sportolni, mivel inkább otthon punnyadnak a mai fiatalok hiába hívom őket, vagy bármilyen meglepő nem engedik meg az őseik 15-16 éves korára, vagy szimplán ők nem érnek rá... egyedül meg nem fogok elmenni pkzni, unalmas és mégse olyan a hangulat... nem tudom teljesen megfogalmazni szavakkal.. de persze néha jobb egyedül elmenni 1-2 trükköt gyakorolni, amikor tudsz koncentrálni mert nem röhög bele a haverod :D:D

bocs, hogy itt sírom ki magam xD

Stance

itt Kecskeméten 3 napja esik az eső, nem volt olyan, hogy 1 óráig ne esett volna... most szerencsére kezd kitisztulni az ég :) úgy unatkoztam, hogy majd belehaltam... én is szeretek gépezni, de akkor sem játszom maximum bátyámmal lenyomok 1-2 meccset azonkívül csak fórumozok, beszélgetek stb... én is megszólom azokat és próbálom jobb irányba terelni akik "túlzásba" viszik a pc-t és a konzolt.