Airback

Hasonlít a hátraszallerre, annyi különbséggel, hogy előrefutás közben kell elugrani. Futás közben ahelyett, hogy az utolsó lépést megtennéd lendíted a lábad föl, hátrarántod a felsőtested, a másik lábaddal elrugaszkodsz, és kész az airback. Szép kis trükk, de nehéz minél többet haladsz előre a hátraszaller közben, annál szebb.

A cikk születésének ideje: 2006. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

MjUzkA

Sziasztok! tt egy video. szerintem nagy jó http://youtube.com/watch?v=-vCC4fhsUAI

Peet

aha persze már megvan minden már ezt a cuccot is megcsináltuk már csak gyakorolni kell ;)

raider

Az ilyen gainereknél próbáljatok meg először tökéletes hátraszaltót végrehajtani, aztán futásból is lehet gyakorolni, persze csak ha magasabbról ugrasz alacsonyabb pontra. Szóval magasról ugorjatok gainerben azokra a szivacsokra, miután már megy a hátraszaltó (gondolom az megy :))

Peet

ez aztán jó nagy segítség volt.. ;) :S

Fipe

ajálnhatok mégegy szivacsot? :P ha nem meritek, szerezzetek még

Peet

Hali! Mi már 1-2 napja ezen a trükkön rágjuk magunkat de nem merjük megpróbálni... :P
Van szivacs de lehet h nem elég.
Valami tanács?

Keoni

Bár nem tudom kivitelezni, egy tanács:
Videóban láttam rávezető trükk ként, hogy nyújtóra ugrassz rá, elkapod, tovább lendülsz, hátraszaller, talajfogás..remélem érthető. a lényeg, hogy a nyújtó segít.

HC

A félreértések elkerülése végett ezt mi a pakourban nem airbacknek hanem TEMPÓAJJERNEK SZOKTUK NEVEZNI! Ugyanis ezt lehet állásból is, azt nevezzük ajjernek! (ez egy fokozottan nehéz trükk, és senki ne higyje azt hogy ha megy a hátraszaltó talajon akkor ez is egyből menni fog!!!!!!!!Ezt mindenképpen tornateremben gyakoroljátok be!!!!!)

keo91

Sziasztok!Van olyan aki sopronban,Kapuváron vagy környékén lakik? Szeretnénk megtanulni parkourozni lécci segítsetek!!írjatok:majk91@freemail.hu vagy hívjatok:06705906493