X-foot

Ez egy esés közbeni "szépítő" trükk. Amikor elrugaszkodsz a lábaidat felhúzod és keresztbe rakod. Már csak az kell, hogy megfogod őket. Az esés végén nyújsd ki a lábaidat, majd jöhet a roll. Ezt én még sehol nem láttam, mert én magamtól "találtam" ki.

Fipe2006. nov.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Törölt tag

Törölt hozzászólás

bermuda3

nézz körül myvipen a parkour-osok klubjában a tagok közt!

Törölt tag

Törölt hozzászólás

Fipe

myvipen már láttam párat!

pakourkezdo

télleg, olyan kevés parkouros van, aki Kaposvári az jöjjön a Kossuth L. u. 57. elé és segítsen az alapokban

petro

ez a trükk nagyon állat tudnátok még ilyen trüköket a t-foot is naon jo

Sk8

Fipe köszi a trükköt ez nálunk főtrükk mindenki csinálja az ász többiek úgy csinálják hogy hátrafeszítik a lábukat és úgy x-be meggogják nekem az tetszik hogy így törökülésben csinálom szóval tök jó mégegyszer köszi

Sk8

Na mondjuk igazad van de nagyon jó sport eggyes emberek "idióta ugrálásnak" tekintik de nemlátják a Parkour lelkét mind1 engem meggyőzött.

bermuda3

de ha jobban elterjedne akkor már nem lenne olyan különleges... ha minden második gyalogos így közlekedne az utcán akkor nem lenne már a parkour az ami :)

Sk8

Ez tényleg naon jó trükk (már átáltam parkour-re egyszerűen beleszerettem olyan egy látványos és hihetetlen jó sport hogy az valami eszméletlen ahogy csak futsz és ugrod meg mászod az akadályokat én nekem nagyon tetszik remélem elterjed jobban is ez a sport)