Wall Run

Először is 2 ember kell (te+valaki), de úgy, hogy elbírjátok egymást. Egyikőtök szemben áll a fallal, nem túl távol. A másik nekifut, elkapja a két vállát, fellendül és 1-2 lépést tesz oldalra a falon, miközben a ámasztó is forog vele. Landolásnál vigyázni!!! Jobb szinten a ámasztó nem forog, hanem fut párhuzamosan a fal mellett, és csak a végén fordul ki... Nehéznek hangzik, de nem lehetetlen. Ha párosban már megy, megpróbálhatod egyedül is: fuss a fal mellett, majd a faltól TÁVOLABBI lábaddal ugorj rá a falra, gyorsan rakd oda a másik lábadat is, majd pár lépés után rúgd el magad, es fuss tovább.

A cikk születésének ideje: 2006. ápr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Stance

sztem pl akkor jó ha elkezdessz futni sarok felé és ott nyomsz 2-3 lépést felfelé majd belekapaszkodsz a háztetőbe vagy vmi..

Zeusz

szerintem hasznos de nem igazán megy vmi tipp?

bermuda3

én ezt akkor próbáltam amikor poénkodtunk és direkt viccből nevetséges dolgokat csináltunk. szerintem ennek semmi értelme, semmi haszna, nem néz ki jól. akkor miért? így kerültök ki akadályt? nemhinném...

Qat

Ehez nem tom miért olyan nehéz
nekem 1 hetes pk-s koromban megcsináltam.

Bubu002

nekem csak 2 lépés megy =( (ritkán 3)

attila97

am a legjobb az ilyen recés festett falon ott naon könnyú mert tapad,en eddig tom a frontflipet,a monkeyt es a korláton a 180 fok meg stb..13 éves vagyok es te??

Kain2

én azt nem értem, hogy miért nincs olyan videó ahol 2 emberesen megy... mindenki úgy járt mint én, hogy nem érti a másik, h mit magyarázok?xD és nem lehet felvenni?:D

Qat

ráadásul ezzel felfelé is lehet menni a falon

Qat

Tök jó nekem megy 3 lépéssel

Mark92

Azért ott sem árt ha rendesen tudod. Meg amúgyis ömagában is elég szép trükk.