Tic Tac

Két párhuzamos fal között kell csinálni, úgy hogy fel Wall Runozol az egyikre vagy elrugod tőle magad(ha úgy Wall Runozol fel akkor is el kell rúgnod magad). Úgy kell magad elrúgni hogy egyszerre felfele és oldalra is menjél, mikor odaérsz a másik falhoz onnan ugyanígy elrugod magad és ezt a fal tetejéig. Egyébként úgy is lehet hogy nem két párhuzamos fal csak egy és arról ellököd magad(lásd vidi). Ezt is lehet fűszerezni egy 360 vagy 180°-os fordulattal. Egyébként aki játszott aq Prince of Persia Sands of Time-al abban is van mikor meg kell szerezni a tőrt így kell felugrálni.

pakourkezdo2007. dec.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

kadocsabenjamin

ezt én már régen is próbálgattam :D de most már jobban megy :))

MarkPk

kösz ez télleg sokat segíthet!!.:)

Leo_

köszi tesók. :)

bermuda3

azt írta, hogy utána :P Leo, próbáld meg lassan csinálni és figyeld a lábad, hogyan érkezel. előfordulhat elég könnyen, hogy kicsit oldalasan és attól fájdul meg a bokád, tehát próbálj meg változtatni rajta (pl kicsit magasabbra teszed a lábad a falon, így utána több időd lesz visszaállni és rendesen fogsz érkezni.

Razor27

nemtudom,a tictacnál nincs a lábad a földön,legalábbis ha az tictac.. :

Leo_

a Tic tac után csak nekem szokott fájni az a bokám ameik lábammal először földetérek? o.O

Mate2

Rosszul írtad parkourkezdo nem párhuzamos (mert ott elég nagy baj lenne ha ott próbálnád elszálnál mint a papírsárkány)hanem merőleges falnál kell különben könnyű

parkour128439

uhh öcsém ezek se profik az tuti!!!

Feca

a vidin tic tac to cat van... sztem a cat-nél tört el

yamakasi22

hogy lehet egy ienbe eltörni?????????