Roll

Ez igazából nem trükk csak egy nagyon nagy segítség arra hogy ha magasból ugrasz ezzel vezeted le az ütközés erelyét. A lényege a bukfencen alapul. Itt mindenki saját "stílusa" szerint csinálja mint például a sima bukfenc, az oldaladon gurulás és a Dzsudó gurulás. Én ezt csinálom, ennek az a lényege hogy szinte csak a váladon gördülj végig. Érkezésnél gugolásból dőlj előre és a vállad érje először a földet, majd szépen gurulj végig a válladon (az egészen) és ebből a lendületből fel tudsz állni s már futhatsz is tovább.

A cikk születésének ideje: 2006. febr.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Wolf94

xD én ha olyasmit tudnék mint te hát akkor az aztán jó lenne! xD

kawicsa

nem suli közbe :D akkor nem nyomom szünetekbe olyankor nem jó mert akk aaaa csinájj még léci és azt utálom :D

Wolf94

De suli közben? Már mint hogy? suli szünetekben? xD Itthon aztán nagyon mindegy! Amennyire nem szégyellem magam még kisgatyában is csinálnám! xD

kawicsa

nincs kedved? én még az ilyen időnek is örülök... nem nagyon érdekel h. 1 polo meg 1 mackogatya vizes/retkes lesz... retkes meleg időbe is tud lenni :D
amig nem lesz jég/árvíz/tornádó én addig ki fogok menni minden nap :D

Wolf94

jó ötlet! Csak előbb várhatom a meleget mert nincs kedvem vizes fűben vagy nyakigérő sárban gyakorolni!

Ateellas00

egy kicsit egyenes a roll-od.próbálj meg jobban kifordulni, de az irány egyenes maradjon.ezt úgy tudod ellenőrizni,h kihúzol egy pl. egy szalagot (egyenes legyen),nyomd a rollt ,de mikor felállsz akkor ugyanott legyen a lábad.

ha jól megy,utána már nem kell szalag :D

de mindenki máshogy gyakorolja.ezt csak példának gépeltem le.

Wolf94

Miért van az hogy ha a bal kezemen gördülök végig akkor a bal medencecsontomnál fejezem a jobb oldalam helyett?

Wolf94

Biztos hogy idiótának? Vagy csak teljesen h-lyének? :D Én amikor rollozok akkor utána büszkén kihúzom magam hogy jaj de ügyes vagyok a vállam meg majd le szakad úgy fáj közben! bár jól is sikerült mát!

xD_LoL-WazZuP

amikor roll-ozok akk mindig nézik az emberek h ki ez az idióta xdd

Wolf94

Nem a csont dagad! :D Majd ma levideózom és úgy megnézem mert nem akarom senki se hogy lásson mert gondolom eléggé bénázok! :D de amikor magasról ugrottam miért nem fájt?!?!