Precision

Ez a trükk sokszor jön jól, ha például egy magas falról, egy alacsonyabb falra ugrunk, de a talaj csak a fal túloldalán, vagy nagyon alacsonyan van még akisebbik faltól is. A lényege az, hogy "precizitásunk" segítségével, és persze lendületünkel, erőnkel, gördülékenyen áttugorjunk az első akadájt, és a másodikra érkezzünk. Alapjában véve az is precisionnak számít, ha Egy magasabb pontról, egy másik magas pontra ugrassz, de az a pont ahova érkezel, nem túl széles, de elég ahhoz, hogy ráugorj.

Tehát hogyan is kell ezt csinálni?
Simán megállsz egy "magaslaton", és áttugrasz a másikra, vagy vana a másik lehetőség, amikor nekifutsz az akadájnak, átdobodmagad rajta, és a kezed segítségével eltolod magad tőle, és a lábaddal a második akadályra érkezve folytathatod az utadat. Az ugrás többnyire Monkey-ból szokott történni, ugyanis sokak szerint azzal a legkönnyebb.

//Nem találtam tökéletes videót, de ezen is látszik a dolog értelme.//

Steven2008. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

andras11

egyik haverom megcsinálta én meg tanyáltam nagyokat DE NAGYON ÁLAT

Fipe

hm... kijavítanálak.. vagyis inkább elmondanám mi a rossz. A precision lényege a páros lábas érkezés. És ott a lényeg hogy ne a talp közepére hanem a lábújjaid allatti párnákra érkezz, és ott egyensúly
ozz!