PIG

Egy újabb pk-s játék.
A lényeg, hogy húztok egy kártyát, melyen a trükk van, és egy másikat ahol a hely. Ezt a trükköt, azon a helyen kell végbevinni. Ha a trükköt nem mered vagy nem sikerül, kapsz egy betűt. Először a P betűt, aztán az I-t, és végül a G-t. Van még egy plusz kártya. Ez a Joker. Aki nem meri megpóbálni, az beadja ezt. Mindenkinek egy Jokere van, és csakis a trükk kipróbálása előtt adhatja be.Aki mindegyik betűt begyűjti, az kiesik a játékból! Az nyer, aki nem esik ki. Tehát fogjatok két sapkát, és mindenki írjon 5-5 trükköt, plusz 5-5 helyet azon a környéken. Ezután tegyétek őket sapkába, és máris játszhatok. Lehetőleg egy szinten legyetek.
UI: Több verziója is van a játéknak.

Legyetek óvatosak, és játszatok jót!!!

Fipe2007. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

pocok1

nem rosz

Zeusz

Szerintem akkor már a kövessd a vezért egyszerübb mert spontán lehet játszanni és folytonossabb lehet

KoN

a dobbantás mióta baj? a dobbantással csak az ugrást segíted! :)

Shadow

Szeretnék kérdezni valamit. Szerintetek az nagy baj hogy néhány ugrás elött dobbantok és ha igen hogyan javíthatnák rajta?

pkandrispk

hello! Minket is mindig zavargatnak a helyeinkről és a zsarukkal fenyegetnek,de nem megyünk el.Semmi köze a vén banyának hozzá hogy mitcsinálunk am nagyon jó helyeink vannak putnokon,13 évesek vagyunk 2 hónapja csinálunk és nem mondom hogy nagyon jók vagy unk de tudunk vmit. köszi.

ZSINDELY

figyu DANNYWAY,ennyi erővel ne menj ki az utcára mer megbotlassz a járdaszegélybe és betörik a koponyád LOL!

dannyway

nekunk aszt mondják hogyhátraesel és tolókocsiban végze

79szijas

deszkában skate a neve

Ricsi7

minket is elzavarnak mindig,meg a zsarukat akarják hívni:@és azt se tudják mit csinálunk,mert ugyebár fogalmuk sincs mi az a parkour,és rohadtul idegesítő és szomorú hogy sehol nem engednek pk-zni mikor úgy is alig van jó hely:@

attila97

minket mindenhonnan azt mondják h nem az olimpián vagy kisfiam es mindenhonan elza varnak h:kitöröd a nyakad kisfiam azt 13 évesen nyomorék leszel:D:D