Pávaállás

egyszerű trükk, de látványos lehet egy magas falon, vagy hasonlón. először is: keresel egy derékig érő korlátot, falat, asztalt, de egy szék is jobb híján megteszi. leteszed rá mind a két kezed, úgy hogy a tenyered kifelé forfuljon. a könyöködet behajlítod, és a derekadhoz támasztod. előredőlsz a törzseddel, és a lábadat lassan megemeled. a lényeg az egyensúly, és mivel a lábaid súlyosabbak mint a felsőtested, ezért a lábaidnak magasabban kell lenniük, mint a testednek. nyújtott lábbal és fefelé nézve látványos. ha ez megvan, akor kereshetsz egy magasabb falat, amire fel tudsz mászni, és ott megcsinálhatod ugyanezt. sok sikert hozzá!

gaborock2008. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

inancsiricsi123

kész. viszonylag könnyű de mint a legtöbb trükköt, ezt is szépíteni kell egy kicsit.

tomark

jüó

kawicsa

gerito, pl. precíz: nem látványos mégis mindenki csinálja...

bermuda3

Köszi Mate2, bepasszintottam :)

Tomi9797

ezt félig megtudom csinálni

Mate2

itt a vidi:http://www.youtube.com/watch?v=JYzOf8_LtPI

Gerito7

Nem értek veled egyet....
Te csinálsz olyan trükköt ami nem látványos????
Akár magadnak? Nem. És eláruljam miért??? Mer a béna szakaszos trükkök tényleg bénák és olyan könnyűek hogy porbafingóknak is megy, míg a nehéz trükkök kihívást, örömöt jelentenek, és nem az a lényeg h valaki nézze, de általában a nehezek a jók....

DicoPkBoy

Komolyak vagytok-.-"
Ti mint csak arra mentek hogy az emberek megtapsoljanak?
Nem az a lényege hogy ezzel feszíts.Hanem az hogy ne egész nap a gép előtt ülj hanem hogy mozogjál.Legalábbis szerintem.
Aki engem tanít azt egyáltalán nem érdekli ha valaki megtapsolja, megköszöni oszt kész.De ha valaki meg tényleg csinálna fekvőtámaszt belőle és sokaknak tetszene akkor már egyből rárabolnátok?Ez is a kézenállás egyik formája és egyáltalán nem kell azt mondani hogy semmi értelme.Szerintem ez nem rossz mert én is szoktam vele szórakozni.Ja és ez nem felesleges hozzászólás hanem egy kis felvilágosítás.Csak ennyit akartam.

Sas

ya ahham má megtaláltam xD sry h nekem külön leírtad de nmm tudtam h má ecce leírkáltad. xD

Kazuma

Kawics: Mint zolcsi? Nem csodálom :D Ezúton szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy felesleges hozzászólásokat nem kérünk köszönjük!