Oldalszaltó egy lábról

Kezdd egy kis nekifutással, a lábad helyezd a tested elé. A hátsó karodat lendíts meg mögötted, ez erőt ad a rotációhoz. Eközben ugorj fel, de mindkét lábadról elrugaszkodva. A hátsó lábadat húzd fel, miközben még ellököd magad az elülsővel a földről. Közben nézd a talajt. A levegőben húzd össze magad, hogy gyorsabban fordulj át. Amikor már a felén túl vagy, nézz korábban a talajra, hogy jobban irányítsd magad. Amikor kinyúlsz, rakd le a lábad a talajra a landoláshoz.

Parkourmaniac2007. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Szabi3run

ez is könnyű.:)) hamar megtanultam 5-10 perc alat...:)) SOK SIKERT A TANULÓKNAK.:)

Razor27

1.Mert ugráskor valoszinüleg nagyon megrántod a derekad.Próbáld nagyon minimálisan eröltetni.
2.Ez tipikus kezdö hiba,nemnagy dolog,ha már rendesen állásba megy a dolog,kell csak erre gyakorolni,addig nemérdemes.
Csak annyi az egész,hogy mikor elugrasz ugye,ugrás felénél forgatod a fejed hogy nézd a pontot,hogy hova fogsz érkezni,és automatikusan a tested arrafele mozog,amerre nézel. Ezt úgylehet orvosolni,-hogy végig egypontot nézel a trükk alatt,pl.mintha valakivel szemezni akarsz,egyfolytában azt a pontot nézed,és a periférikus látásod segitségével nézed ki az érkezőhelyet.
Ha ez elsőre ijesztő,akkor földön pl.fű,homok..stb.kinézel egy pontot, gurulgatsz kicsit mint a szaltonál ugye,az oldaladon,de végig azon a ponton kell hogy maradjon a tekinteted.

Ricsi07

nem tudja vki hogy ettől mér fájdul meg a derekam? mer mióta ezt gyakorlom azóta nagyon fáj, és még egy kérdés: mér van az hogy nem egy vonalba érkezek le azzal a ponttal ahonnan elugrottam hanem kicsit oldalra?

Razor27

neem,nem, az Aerial-nal nemforogsz át teljesen,hanem csak kb 270 fokot,míg az egy lábas oldalszaltónál megvan a 360 fok (:

Gerito7

igaz hogy még nem sikerült megtanulnom, de a vidi naon jó

reey

már mint jobboldalra csavarom de nem szembe esek le hanem bal oldalra

reey

már értem gyakoroltam majd megyek ki talajra is próbálni kössz azért csak 1 baj van:D hogy mindig ugye jobboldalra dőlők és mindig kicsit baloldalra esek le

kawicsa

ezta 45 fokosant nemértem

reey

Mármint elkezdem ugy mint az előre szaltót de belerántok és a lábaim kb 45 fokosan állnak bocs ha hül yeségeket mondok

bermuda3

a szó amit keresel: "rántsak" amúgy igen, ugyanúgy kell nekifutni mint egy előrének, de a futáson pár dolog más :)