Kick the moon

Egyszerű freerun mozdulat, amit bárki elsajátíthat, akinek már megvolt az első hátra szaltója. Egyszerűen leírva ez egy előrefutásból hátra szaltó, egy lábról.
Kicsit nekifutok, hogy legyen lendületem. Nekem a jobb az ugrólábam, úgyhogy a ballal egy jó nagyot rúgok a levegőbe és a karjaimmal lendítek, hogy megfelelő legyen a lendület nagysága. A levegőben behúzom a lábaimat, hogy ezzel is növeljem a rotációt, és aztán enyhén behajtott térdekkel érkezek, hogy ne roncsoljam az ízületeket.
Sok sikert!

BeeYonder2012. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

BeeYonder

Talán ez egy kicsivel könnyebb, mint a sima talajról a hátra szaltó, de ehhez is rengeteg has és hátizom szükséges. Ha van lehetőséged trambulinon gyakorolni, akkor próbáld meg még1x a hátra szaltót (amikor nincsenek ott a többiek). Jobban húzd magad kézzel, az megadja az irányzékot, a térdeidet pedig úgy húzd be, hogy szinte megrúgd a mellkasodat (ne aggódj, nem fogod megrúgni, viszont rengeteg lendületet ad). NE próbáld meg a Kick the moon-t betonon, se füvön. Hátraszaltót még vízbe is tolhatsz! Majd írj, hogy hogy ment. Sok sikert!

robin

Ömm BeeYonder fontos az hogy trambulin élkül hátra flippezzünk?
(mármint ehhez a trükkhöz),?

robin

Gondolkozok rajta hogy megpróbáljjam még1szer

robin

Öhhmm....Én a trambulinba már egyszer kipróbáltam( akkor még mertem) a back flippet és majdnem siker csak egy kicsit a nyakamra estem de szerencse h nem lett semmi baj csak mindenki röhögött rajtam.

BeeYonder

Szia! Jah, ez a mozdulat inkább azoknak van, akik már túl vannak az első hátra szaltókon. És ha nem meri az ember, akkor nem ad elég lendületet mert fél, és abból lesz a baki. Úgyhogy nézzél oktató videókat a hátra szaltóról, aztán legyen 2 ember, aki átlendít az első ugrásaidon, hogy még véletlenül se ess a nyakadra, és aztán csak toljad, toljad. Rengeteg hasizmot követel a gyakorlat, azt tudnod kell.
Hajrá!!!

robin

Az a helyzet hogy én kezdőként nem merek hátraflippezni