Kézenjárás

Ugyanolyan mint a kézenállás csak ugye menni is kell. Először tanulj meg sokáig kézenállni, aztán ezt is gyakorolhatod.
Kezd 1-2 lépéssel(kézen), aztán többet is próbálhatsz. Nekem már 20 lépés megy, igaz már 2 hónapja gyakorlom. Ha sokáig gyakoroljátok, nektek is menni fog.

Jó gyakorlást!

A cikk születésének ideje: 2007. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

davdav10

Sziasztok 1 pár napja Horvátországban voltam és láttam egy olyan srácot aki nagyon sokat járt kézen és kézről előre beugrottt a tengerbe ekkor nagyon megfogott a vágy hogy megtanuljak kézenjárni azóta egész jól megy de még gyakorolni kell rekord 18 lépés.
Az a lényeg hogy ez tök más mint a simpla kézenállás. Próbálj kézre állni és kezdj el pár lépést haladni lábaddal lépésekkel egyensulyozhatsz ha gyakorlod jó sokáig addig csinálhatod míg tele nem megy a felyed vérrel. :)

3runstudent

Én így járok kénez:P http://www.youtube.com/watch?v=uS1DcDeeQgk

Razor27

Amúgy attól hogy valaki vékony gyerek,(például énis vékony gyerek vagyok,és simán lenyomok 45 fekvőt vagy 20-szor felhúzom magam a rúdon,) attól még meg lehet csinálni..Nekem ez a trükk nagyon sokáig nem ment,aztán rájöttem ha kézenálásnál nem a kezeidet nézed,hanem a hátrafele,(mintha valaki mögötted lenne,és követne háulról,és őt néznéd..xD..csak hogy nehogy valaki máshogy értse)
akkor több ideig tudsz kézenjárni.(nekem így jött be,de azért próbálhátok meg hátha nektek is :) )

Gerito7

Azért izom is kell, de nem kell rá sokat edzeni. Úgy értem hogyha egyszer elbírod magad onnantól már nyomhatod ezerrel... Egyébként tegnap kezdtem el gyakorolni a kézenjárást, és volt hogy 4 lépés ment... nem nagy cucc de nekem haladás, és az ilyen egoistákat mint ez a Drake-One gyerek ki kéne hajítani a fenébeXD

BigProof

neeem amugy nemkell hozá izom....figyi leheth nemtok sokáig kézen álni de én retentóen vékony vaok és néhányszor sikerul sokáig szóval az izom h kell az baromság........de viszont izammol max 15% konnyebb.....vagy van a schoolban egy gyerek még nálam is vékonyábbb és kézen álva átmegy az osztályunkban és még a folyosón is sokáig tud menni szóval muscle nem fontos........deazért a pkhoz edz mert ahoz azért kell
de mindent a maga idejében nem????

NazArthaz

A parkour-ban a kézenjárásnak nincs értelme szerintem sem, de nagyon jó edzés a kezeknek. Amúgy karizom nélkül nem is fog menni ez sem. Nem elég az egyensúlyérzék. Kell hozzá tricepsz, meg csuklya főleg. Én azzal szoktam edzeni, hogy kézenállok és úgy hajlítgatom a kezem. Mint fekvőtámasznál, csak égnek áll a lábam. :)

yamakasi22

én állni nem tok 5 másodpercig XD

miszterkoksz

meg kb egykezen megy vagy max 4 másodperc álni

miszterkoksz

nekem megy száz is :D

Drake-One

30-35 ami a legkevesebb..xD és ez a legnagyobb h*lyeség hogy tanulni kell...nem! erre rá kell érezni....