Handstand Monkey

Lehet, hogy könnyűnek látszik, de inkább egy homokozó peremén kezd el gyakorolni... Először állj kézen, a perem homok felőli szélén, és amikor a lábad már jóval túldőlt rajtad, lökd előre magad, és fordulj vissza... Ha ez nagyon megy, akkor megpróbálhatod mondjuk egy asztalon, majd egyre nagyobb akadályokon. Ha a kezed nem bírja tovább, akkor saját erődből dőlj túl... Nem a legnehezebb trükk, de rá kell érezni... Ha nem megy a kézenállás rendesen, akkor inkább ne kísértsd a sorsot... Sok sikert!

Fipe2007. szept.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Gerito7

Mikor elindulsz hátra dőlésba fordulj ki és csinálj egy szép lassú rundelt( ha van lassú rundel) és úgy landolj váltott lábbal

szike27

mondjuk én nem tudok kézen állni csak fal mellett.. valami ötlet hogy milyen technikával csináljam?? mert ha túl hátra dőlök már nem tudok mit csinálni.. hátamra esek... :(

Wolf94

De különben nem okoskodni akartam! A szüleimtől vettem!

Wolf94

Én meg úgy gondoltam hogy azért jó akkor elkezdeni mivel nem fejlődik mert akkor már nem lehet nagyobb baj! PL ha 10 évesen görbén ülsz akkor öreg korodra megjárod! Vagyis ha most valaki túl fiatalon csinálja annak nem most lesz baja hanem idősebb korára 50 60 évesen!

Qat

jah ok

Dani24

Jah. De én a "maradandó sérülésekre" mondtam

Qat

>.<

Azért most nem a focis sérülésekről beszélünk.

Dani24

Eltörni nekem se tört el, csak letört..még 8 éves voltam, akkor még nem pk-ztam. A labda foci közbe eltalálta térdem és letört egy porcdarab.

Qat

1 éve nyomom 12 vok semmi bajom nincsen semmi maradandó sérülés. Nemtagadom, hogy 1X-2X bevágtam a lábam vagy a kezem, de eddig semmim nem tört el.

Ese.Kasza

én is 11 vok.. és semmi ugrásnál nincs bajom