Backflip

Először kezdjétek el szivacson gyakorolni (mi iskolában 40 centi vastag szivacson csináltuk, ott elsőre ment, nem kell parázni szivacson)! Fokozatosan sajnos nem lehet, egyszer előszörre úgyis meg kell csinálni és akkor tökéletes kell, hogy legyen. Én először kicsit oldalazva csináltam szivacson, utána egyre inkább egyenesen állva.

Technika a rendes NEM nyújtott testű hátraszaltóhoz:

Tehát, egyenesen állsz a földön, leguggolsz egy kicsit (kb: a törzs és a comb derékszöget zárjanak be), majd nagyot lendítesz a karoddal hátra (ezeket persze mind egymás után rögtön!) de a legfontosabb, hogy miután lendítettél és elrugaszkodtál íves testtartás helyett húzd fel a térdedet szinte melledhez (próbáld).

Van még a nyújtott testű, de az már komolyabb. A fő hangsúly a térdfelhúzáson van! Ez adja meg a lendületet!
Csak saját felelősségre!

A cikk születésének ideje: 2006. márc.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Törölt tag

Törölt hozzászólás

Harry-Potter

ok kösz

Tomi9797

szerintem már nemsokat számít megpróbálhatod de inkább valami ágy szivacson amit már nem használsz

bermuda3

segítséggel próbáld, ahogy a videón is csináljákk

Harry-Potter

ezt nem birom megcsinálni francia ágyon mer ott szoktam csinálni. gyakorolni szerintetek megpróbáljam homokban?

Tomi9797

félek hogy kitöröm a nyakam az baj?

Gerito7

Halihó! Most kezdtem el parkourozni előre szaltó elsőre úgyahogy ment, meg ilyenek is mint kézenátfordulás stb. de a hátraszallert nem merem :S.
Valami tanács?

kawicsa

azaz air catch... google air catch tutorial azt ennyi

manoo

vki nem tudná felrakni ezt a szaltót?? linkelem : http://www.youtube.com/watch?v=57135HLKiLA (10mp-nél) mert nagyon teccik és szerintem nem ismerik olyan sokan és sehol nem találok róla leírást. gondolom én hogy hátraflikk ből kell megtanulni hogy nem fordulsz át teljesen csak leteszed a kezed és leengeded magad tarkóra...

manoo

szerintem könnyű szaltó. szinte csak el kell engedni és már ki is fordultad... nem kell parázni csak hátranézni és már látod a talajt. sztem mindenki úgy van vele hogy amikor elugrotta röhög egyet a levegőbe meg fütyörészik egyet nem is kell hozzá sok odafigyelés csak hopp lendítessz egyet fel, hátra nézel és már le is érkeztél ^^