5 parkour játék

1. A jól ismert fogócska, azzal a különbséggel, hogy mondjuk egy romházba csináljátok, és a lényeg hogy semmit se szabad kikerülni... Át kell ugrani, mászni vagy vaultozni. Ha elkapnak te vagy a fogó... Min. kettő ember kell hozzá, de több emberrel izgalmasabb!

2. Aki látta a Yamakasi 2-őt, az ismerheti. Kell hozzá egy labda, és két csapat (min. 2-2 fő, de annál jobb minél többen). Kijelöltök egy tőletek messzebb álló pontot, és oda kell eljuttatni a labdát. A cél az, hogy ti juttassátok el a labdát a megadott helyre. Erőszakkal nem lehet levenni a labdát Pár nehezítés: Nem lehet kézből kézbe adni, csak dobni, vagy rúgni. a labdával max. 5 lépést lehet tenni(a vault, a leugrás, a cat leap+felmászás, nem számít bele) a labdát nem lehet zsebre rakni, vagy elrakni, csakis kézzel vagy lábbal fogni.

3. És az utolsó, játék, lényegében maga a pk. Fogjatok két térképet arról a helyről ahol játszatok, és jelöljétek ki, a rajtot és a célt. És mehet a menet. Az nyer aki először ér oda. Csapatosan is lehet játszani. Ilyenkor két csapat van. Kiválasztjátok a rajtolókat, és a stafétásokat. (első stafétás, második stafétás, stb.) Kijelölitek azokat a pontokat is, ahol a rajtoló átadhatja a stafétát, ez lehet mondjuk egy kis babzsák, amit zsebre lehet rakni. Az nyer, aki először juttatja arra a pontra a stafétát.

Köszönet  Fipe-nek hogy ezt a 3 játékot meg osztotta

4. PIG. Szerintem mindenki ismeri. Ezt ketten vagy többen lehet játszani. Lényege hogy egyikőtök megcsinál valamit a másiknak(többieknek)meg kell csinálnia. Ha nem sikerül akkor P majd I, G (PIG)és kiesik a játékos.

5. Hasonlít a 3-hoz csak itt kendőket kell használni. Aki látta a freerunner fuss az életedért annak ismerős az egész. 3 kendőt kell elhelyezni és tudatni a többiekkel majd sorrendbe állítani melyiket kell 1. 2. 3-szor megszerezni. Mindenki magának van. Ér ütni, rugni, buktatni de nem ér tökön rugni vagy  bármilyen csontot fogással vagy nélkül eltörni. Az nyer aki először juttatja mind  3 kendőt a rajthoz. Jó szórakozást

BboyPkmonster2013. máj.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Tamas117

capture the flag (cpt): a jól ismert játék amit csapatban vagy egymás ellen játszunk. lényegében ugyan az mint az 5. de én ezt egy kicsit tovább gonmdoltam. itt vannak az utasítások:
1. szerezz rajtad kívül 9 embert és álljatok öt fős csapatokba vagy csak játszatok
2. nézz ki egy magaslatot pl.: házak teteje. kémény stb
3 helyezz ilyen helyekre zászlót
4. jelöld be térképen és addj egyet mindenkinek
5 fuss

az a csapat/ember nyer aki megszerzi a legtöbb zászlót vagy ha csak egy van akkor azt a szászlót összesen 3 percig a csapatban kell tartani.
ér ütni rúgni harapni de azért ne öld meg a másikat

eltWANTED

Se a nevét se semmit nem ismertem :D Kitaláltuk azt a 6ot. persze mi nem ugyan azokkal a szabályokkal játszottuk. jó tudni hogy már voltak :D

rollers

sok sikert annak aki elolvasta

BboyPkmonster

Ja és van egy 6. kövesd a mestert.Lényege hogy valakit kineveztek mesternek és az ő mozdulatait utánozva juttok el A pontból B pontba.Jó szórakozást