360 Wall to cat leap

Wall run, azzal a különbséggel, hogy itt mikor nekiérsz a láboddal falnak, és lefelé rúgsz, forognod kell egy teljes kört, aztán kell csak elkapnod a fal tetejét és felhúzni magad. Véleményem szerint előtte tanácsos a 270 wall to wallt gyakorolni, különben nem sok esélyed lesz megtanulni ezt a trükköt (a 270 wall to wall segít a forgás megtanulásában. Ha az megy, nekiállhatsz egy teljes kört forogni, és elsajátíthatod ezt a trükköt) Először gyakorold úgy, mint a 270 wall to wallt. Próbálj meg leérkezni úgy, hogy szembe nézel a fallal, majd úgy, hogy kinyújtod a kezeidet, azután megérinted, de elereszted, végül pedig elkapod, és felhúzod magad, aztán futsz tova! Sok sikert ;)

raider2007. júl.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

rolimester

hát én még csak kezdő vagyok de nem rossz *_*

pkgeriipk

nekem meg aza rosz h nincs ilyen fal -.-:S:S
és nemtom hol gyakorolni :S de keresek majd xD

Gerito7

Hát... a wallrunnal is voltak problémáim de ez....

Dup-LOC

Nem vettem észre a hozzászólásodat :P

krameri

Óriási baromságot mondtam. Miért nem szóltatok le egyből?

krameri

Lehet hogy h*lyeséget mondok, de ez nem a Foucan

Dup-LOC

Azért ehhez már kell 1 kicsi gyakorlás,de legalább látványos ;)

raider

Próbáld először egy veled egymagasságú falon (ha van olyan). Azt biztosan el tudod kapni, nem is kell nagyot löknöd magadon. Aztán egyre magasabbakon próbáld, mikor már belejöttél a mozzanatba. Így gyorsan meg tudod tanulni sztem :)

Fefe666

a baj ezzel a trükkel, h a 360 fok miatt lefele esel és nehezebb felhúzni magad. De már gyakorlom és egyre jobban megy!!!