3 parkour játék

Valamelyik ismert, és átparkourosított, van amit alapból parkourra találtak ki...

1. A jól ismert fogócska, azzal a különbséggel, hogy mondjuk egy romházba csináljátok, és a lényeg hogy semmit se szabad kikerülni... Át kell ugrani, mászni vagy vaultozni. Ha elkapnak te vagy a fogó... Min. kettő ember kell hozzá, de több emberrel izgalmasabb!

2. Aki látta a Yamakasi 2-őt, az ismerheti. Kell hozzá egy labda, és két csapat (min. 2-2 fő, de annál jobb minél többen). Kijelöltök egy tőletek messzebb álló pontot, és oda kell eljuttatni a labdát. A cél az, hogy ti juttassátok el a labdát a megadott helyre. Erőszakkal nem lehet levenni a labdát Pár nehezítés: Nem lehet kézből kézbe adni, csak dobni, vagy rúgni. a labdával max. 5 lépést lehet tenni(a vault, a leugrás, a cat leap+felmászás, nem számít bele) a labdát nem lehet zsebre rakni, vagy elrakni, csakis kézzel vagy lábbal fogni.

3. És az utolsó, játék, lényegében maga a pk. Fogjatok két térképet arról a helyről ahol játszatok, és jelöljétek ki, a rajtot és a célt. És mehet a menet. Az nyer aki először ér oda. Csapatosan is lehet játszani. Ilyenkor két csapat van. Kiválasztjátok a rajtolókat, és a stafétásokat. (első stafétás, második stafétás, stb.) Kijelölitek azokat a pontokat is, ahol a rajtoló átadhatja a stafétát, ez lehet mondjuk egy kis babzsák, amit zsebre lehet rakni. Az nyer, aki először juttatja arra a pontra a stafétát.

Sok sikert, és élményt kívánok a játékhoz!

Fipe2007. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

ShoT

Szasztok!Mi mar kiprobaltuk a 3ik jatekot es jo szorakozas volt...Kocc mindent!!!.... :D www.streetidiots.mlap.hu

Fipe

fogadnék veled szívesen hogy ha elmennék találnék egyet neked... a határoknál keresd

KenGuru94

nem hangzanak rosszul ... kössz ;)
kár h nincs a közelben "romház" meg iylesmi xD
de azért kössz

Silencehun

Ezt kiprobáol haverommal:) sztem ez az 1 ik legjobb edzőformája PK nak.multkor pont felvetettem neki az ötletet

Matteozo

Nagyon jó a video...és a fogosdik is:D!

bermuda3

phasza ez a videnyó!

bermuda3

az már ízlések és pofonok... papírra akkor érdemes felírni a dolgokat ha a játékosok közt van aki kevesebbet meg többet tud és akkor csak olyat ír fel az ember mit tuti h mondjuk még senki se próbált de valszeg sikerülne...

Fipe

ja és emellett van egy joker, amit bármikor fel lehet használni, és akkor nem kap betűt, de ezt még a trükk megpróbálása előtt... és én úgy ismerem hogy kártyákra felírjuk a trükköt, plussz másik kártyákra egy helyet... két sapiból kell kihúzni őket...

Fipe

ez lett volna az utolsó játék...MEEEEEEEEEE:P

bermuda3

szokott lenni az extrémsporton a P.I.G. (motorral, bmxszel, deszkával) de ezt is lehet játszani pk-san de akkor egyforma tudású játékosok kellenek. a lényeg h valaki kitalál vmit és azt megcsinálja. a többiek utánozzák. akinek nem sikerül kap egy P betűt. utána a következő kölök talál ki vmit, megcsinálja és a többiek utánozzák. ha vkinek nem sikerül kap egy P betűt. ha már volt P betűje akkor I-t kap... satöbbi... akinek összejön a PIG az kiesik. az nyer aki nyer. értitek nem?