3 parkour játék

Valamelyik ismert, és átparkourosított, van amit alapból parkourra találtak ki...

1. A jól ismert fogócska, azzal a különbséggel, hogy mondjuk egy romházba csináljátok, és a lényeg hogy semmit se szabad kikerülni... Át kell ugrani, mászni vagy vaultozni. Ha elkapnak te vagy a fogó... Min. kettő ember kell hozzá, de több emberrel izgalmasabb!

2. Aki látta a Yamakasi 2-őt, az ismerheti. Kell hozzá egy labda, és két csapat (min. 2-2 fő, de annál jobb minél többen). Kijelöltök egy tőletek messzebb álló pontot, és oda kell eljuttatni a labdát. A cél az, hogy ti juttassátok el a labdát a megadott helyre. Erőszakkal nem lehet levenni a labdát Pár nehezítés: Nem lehet kézből kézbe adni, csak dobni, vagy rúgni. a labdával max. 5 lépést lehet tenni(a vault, a leugrás, a cat leap+felmászás, nem számít bele) a labdát nem lehet zsebre rakni, vagy elrakni, csakis kézzel vagy lábbal fogni.

3. És az utolsó, játék, lényegében maga a pk. Fogjatok két térképet arról a helyről ahol játszatok, és jelöljétek ki, a rajtot és a célt. És mehet a menet. Az nyer aki először ér oda. Csapatosan is lehet játszani. Ilyenkor két csapat van. Kiválasztjátok a rajtolókat, és a stafétásokat. (első stafétás, második stafétás, stb.) Kijelölitek azokat a pontokat is, ahol a rajtoló átadhatja a stafétát, ez lehet mondjuk egy kis babzsák, amit zsebre lehet rakni. Az nyer, aki először juttatja arra a pontra a stafétát.

Sok sikert, és élményt kívánok a játékhoz!

Fipe2007. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Metty

Egyébként most tuningoltam 1 új kesztyűt és...hát a legjobb kesztyűje volt tesómnak...és lávágtam az ujjait...tehát...szanaszíjel verte a fejem...xD

Metty

Gondolom ti is tuggyátok h a labdás játék neve Parkour Ball...

Xparkour

Hello! A yamakasi David Belle és haverjainak klánja volt! és innen jött a név!De egyébként a parkour a mozgás művészete csak a yamakasi film miatt sok országban illegális!Itt is! azt hiszik hogy valaki pk-zik az már rabolni és a rendőrökkel akar szívózni!Az én apám rendőr és tudja hogy pk-zok nem érdekli pedig ő is látta a filmet!

Spartan91

Csak az h én PK-ozok az a nagy baj h egyedül akivel ezt tudnám űzni uncsi tesóm de vele lehet kenni és 8km-rel arrébbi városban van.. de megprobálunk kissebb csapatot szervezni már csak funbol..

Spartan91

Bermuda3-nak igaza van.Mert köztulajdon sértés vagy akár magánlak sértés ha más udvarára belépsz..De nekem megéri :P

bermuda3

a yamakasi igaziból egy (régi?) francia pk-s klán neve, később egy film címe. vagy kettőjé :) am ha eltöröd a lábad azt mond anyukádéknak h elestél... és az igaz is. mert ha megtudják h te "őrültenugrálós mitképzelmagáról rongáljaittamindent" vagy akkor nem nagyon fognak elengedni otthonról...

Steven

a Yamakasi valóban a labdajáték neve. Te mire gondolsz krissz421?

Fipe

ezt hogy érted??? a yamakasi a parkourt takarja nálad, vagy a játékot amit leírtam?

krissz421

a yamakasi-közben eltörjük pl.a lábunkat hogy magyarázzuk meg?

pakourkezdo

van Kaposvár környékén egy jó parkourhely a szentjakabi apátság romjai igazságszerint nem lehet a falakon mászni de akkor is jó buli