3 parkour játék

Valamelyik ismert, és átparkourosított, van amit alapból parkourra találtak ki...

1. A jól ismert fogócska, azzal a különbséggel, hogy mondjuk egy romházba csináljátok, és a lényeg hogy semmit se szabad kikerülni... Át kell ugrani, mászni vagy vaultozni. Ha elkapnak te vagy a fogó... Min. kettő ember kell hozzá, de több emberrel izgalmasabb!

2. Aki látta a Yamakasi 2-őt, az ismerheti. Kell hozzá egy labda, és két csapat (min. 2-2 fő, de annál jobb minél többen). Kijelöltök egy tőletek messzebb álló pontot, és oda kell eljuttatni a labdát. A cél az, hogy ti juttassátok el a labdát a megadott helyre. Erőszakkal nem lehet levenni a labdát Pár nehezítés: Nem lehet kézből kézbe adni, csak dobni, vagy rúgni. a labdával max. 5 lépést lehet tenni(a vault, a leugrás, a cat leap+felmászás, nem számít bele) a labdát nem lehet zsebre rakni, vagy elrakni, csakis kézzel vagy lábbal fogni.

3. És az utolsó, játék, lényegében maga a pk. Fogjatok két térképet arról a helyről ahol játszatok, és jelöljétek ki, a rajtot és a célt. És mehet a menet. Az nyer aki először ér oda. Csapatosan is lehet játszani. Ilyenkor két csapat van. Kiválasztjátok a rajtolókat, és a stafétásokat. (első stafétás, második stafétás, stb.) Kijelölitek azokat a pontokat is, ahol a rajtoló átadhatja a stafétát, ez lehet mondjuk egy kis babzsák, amit zsebre lehet rakni. Az nyer, aki először juttatja arra a pontra a stafétát.

Sok sikert, és élményt kívánok a játékhoz!

Fipe2007. aug.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

kenkill

SZISZTOK NEM TUD VALAKI EGY KÉT JÓ PK-ÁS HELYET XV.KER-BEN

Fipe

hát keresgélj myvipen vagy hunpk-n. Van egy csomó jobbféle. Rico, Dani, és még jópáran

Back

van valaki aki pécsen lakik vagy közel ??(lehetőleg annyira közel hogy egy délutánra be tudjon jönni)

Back

ja az nagyon jó !!! van ugy hogy 8-10-en is jáccunk.

Dup-LOC

yoo játékok nagyon,főleg a fogó ;D

Pety

Ha v.ki egyedül tolja hozzánk is jöhet, ha szeretne! írjatok: bpety97@hotmail.com egyébként halásztelki vagyok , de ha meg tudja oldani hogy néha lejön bevesszük

Matteozo

nagyon jó ez a videó!nem tudja vki ,hogy mi aciíme a számnak ami alatta megy???nagyon jó!

kenkill

aki egyedűl parkourozik és unatkozik akkor nyugottan beveszem a bandámba csak én pesti vok ezért inkább pesti legyen. Hogy ha érdekli valakit akkor írj : vida12@freemail.hu

Fipe

szerintem sincs semmi értelme... nem erősödik meg a kezed, mert a kesztyű mindent átvesz...

bermuda3

áááá legyünk már kemények hagyjuk má a kesztyűt :D:P:P